Skip to content

NIEUWS

Jiannis Trailer Services is al jaren een begrip in de Rotterdamse Haven. Inmiddels bevindt de garage en het hoofdkantoor zich in een nieuw, imposant gebouw een paar honderd meter verderop van het vorige kantoor. Hoe ziet een gemiddelde dag eruit en hoe wordt de service al jaren gewaarborgd? Lees mee met dit kijkje achter de schermen.

Bij Jiannis Trailer Services begint de dag vroeg. Na al die jaren is Jiannis (Kostopoulos, red.) nog steeds iedere dag om 06:00 uur aanwezig om de locatie te openen en te sluiten. “Ik geloof in de kracht van écht contact. Daarom zijn de monteurs om 07:15 uur aanwezig in de kantine om de dag te starten. Dit kan zijn ter voorbereiding op het werk, maar meestal is het om in contact te zijn met de collega’s. Zo leer je elkaar namelijk echt kennen en houd je de sfeer in het team goed. Het is en blijft een klus die je met elkaar moet klaren. Om 07:45 uur begint de dag op de werkplaats.

In de werkplaats is er een speciale baan voor trailers of chassis die onverwachts aandacht nodig hebben. Met het oog op veiligheid en doorlooptijd zijn er continu twee monteurs aan het werk op deze baan. Je kunt bij ons langsrijden met een probleem en dan word je vrijwel direct geholpen. Het team op deze baan wisselt zich af. Zo blijft iedereen op de hoogte van de meest voorkomende schades en reparaties en garandeer je dezelfde kwaliteit, op ieder moment. 

Een van de parels van de nieuwe locatie is de aparte ruimte voor APK. Ons team bestaat uit twee APK-keurmeesters die zich de gehele dag bezighouden met het keuren van het chassis. Onze gespecialiseerde software lokaliseert direct problemen aan een chassis. Wij simuleren een situatie op de weg om te kunnen voorspellen wat de staat van het chassis is. Zo heb je altijd een controlemoment op hoog niveau.

Om 16:30 uur eindigt de dag voor de garage, maar voor noodgevallen en pechhulp blijven wij bereikbaar. Pech kun je niet plannen. Om dit te kunnen aanbieden moet je flexibel zijn. Waar bij onze dienstverlening flexibiliteit essentieel is, is het team juist heel honkvast. De meeste monteurs werken al meer dan 10 jaar voor Jiannis Trailer Services. Wie zij zijn en wat hen drijft om deel uit te maken van onze organisatie, vertellen we volgende keer.

LAATSTE NIEUWS