Skip to content

NIEUWS

ROTTERDAM/KESTEREN – Op 30 augustus 2021 is Jiannis Trailer Services overgenomen door Vlastuin Benelux. Laatstgenoemde is het moederbedrijf van D-TEC Trailers Benelux, het dealerbedrijf van D-TEC, Bulthuis en Vogelzang trailers. ‘Met deze overname willen we onze serviceverlening in de regio van Rotterdam versterken’, aldus directeur en eigenaar Gerrit van Vlastuin.

Jiannis Trailer Services is al meer dan 30 jaar servicepartner van D-TEC voor het onderhoud en de reparatie van containertrailers. Van Vlastuin: ‘Nu de mogelijkheid zich voordeed om de werkplaats en de verhuurvloot over te nemen, hebben we daar geen moment over getwijfeld. Een groot deel van onze klanten is gevestigd in en om Rotterdam. Het is voor ons niet meer dan logisch om deze werkplaats met een sterke serviceverlening over te nemen’. 

Bijna 40 jaar

Jiannis Kostopoulos stond bijna 40 jaar aan het hoofd van Jiannis Trailer Services. Het was zijn wens om de succesvolle service & verhuur-formule voort te zetten en uit te breiden. ‘Met de verkoop aan Vlastuin Benelux heeft de onderneming een stabiele en ambitieuze nieuwe eigenaar. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de nieuwe eigenaar het bedrijf succesvol voort zal zetten!’  

Onderhoud, APK en pechhulp

Jiannis Trailer Services is gespecialiseerd in APK & ADR-keuringen, onderhoud, reparatie en schadeherstel van alle trailers. Voor klanten die met pech onderweg staan, heeft Jiannis Trailer Services een pech-onderweg servicedienst om de stilstand tot een minimum te beperken. Naast onderhoud en reparatie is het ook mogelijk om trailers aan te laten passen op klantspecifieke wensen. Deze ervaring sluit goed aan bij de toekomstvisie van Vlastuin Benelux: ‘We willen namelijk het specialisme bij Jiannis Trailer Services verder verbreden, zodat onze klanten met kippers, tanktrailers en steentrailers in de toekomst ook terecht kunnen in deze servicewerkplaats’, legt Gerrit van Vlastuin uit.

LAATSTE NIEUWS