Skip to content

NIEUWS

Voortbordurend op bijna 40 jaar ervaring, in het repareren, verhuren en verkopen van trailers en chassis, stoomt het bedrijf zich in 2024 klaar voor de toekomst. Bijna 3 jaar geleden is Jiannis Trailer Services en Rental overgegaan in handen van Vlastuin Benelux. Sinds die tijd heeft het bedrijf niet stilgestaan, maar gewerkt aan de professionalisering en uitbreiding van de activiteiten.

Klaar voor de volgende stap

De Jiannis werkplaats en verhuurvloot in Rotterdam zorgen samen met de Vlastuin locaties in Kesteren en Gieten voor een goede spreiding over het land. Vanuit Rotterdam wordt er al een tijdje nauw samengewerkt met de volgende service- en verkoopvestigingen:

  • Kesteren: D-TEC Trailers Benelux en Vlastuin Mechanisatie
  • Gieten: Vlastuin Gieten (voorheen TOS Gieten)
  • Antwerpen: Vlastuin België

Om de krachten verder te bundelen, gaan deze bedrijven verder onder één nieuwe naam: Vlastuin.

Vlastuin is de nieuwe naam voor service, verhuur, verkoop en financiering van trailers, trucks en landbouwmachines in de Benelux en staat garant voor optimale klanttevredenheid. Met dit totaalpakket en de juiste service en advies, zorgt Vlastuin ervoor dat de klant nooit stilstaat.

Deze stap markeert een verdere professionalisering en duidelijke merkidentiteit voor de Vlastuin bedrijven, die de komende maanden steeds duidelijker zichtbaar zal worden. Meer weten, klik hier voor een overzicht van de activiteiten en locaties.

LAATSTE NIEUWS