Skip to content

NIEUWS

Nieuw pand en nieuwe website voor Jiannis Trailer Services. Dit is een interview van www.trailertotaal.nl

In het Rotterdamse Waalhavengebied heeft Jiannis Trailer Services een nieuw werkplaatspand betrokken. De nieuwe locatie biedt het dubbele aantal werkplekken en Jiannis Trailer Services heeft een groter opstelterrein verkregen.

Eerder dit jaar verhuisde het bedrijf aan de Geyssendorfferweg in de Rotterdamse Waalhaven naar een nieuwe locatie, enkele honderden meters van de bestaande vestiging aan dezelfde weg. Het verschil is echter groot. “We hadden op de oude locatie zes werkplekken om aan trailers te werken, nu zijn dat er tien. “We konden een stuk grond van 20.000 vierkante meter krijgen, waarop we een nieuwe, moderne werkplaats gerealiseerd hebben inclusief een APK-straat en nog een tweede remmenbank. De afgelopen jaren hebben we een duidelijke toename gezien van klanten voor wie we onderhoud aan de meest uiteenlopende trailers doen. Dus niet alleen containerchassis, maar ook semi-diepladers, LZV, etc. Daarbij kunnen we ook ADR-keuringen doen, werken we aan kiep-installaties en aan gensets”, legt eigenaar Jiannis Kostopoulos uit.

Verhuur

In eerste instantie staat Jiannis Trailer Services natuurlijk bekend als verhuurder van trailers. “Dat gebeurt nog steeds in zodanige mate dat onze vloot inmiddels is gegroeid naar bijna duizend eenheden. Daar zitten veel varianten bij. Ik denk dat wij de enige zijn die complete LZV verhuren. Verder hebben we vijf-assige semi-diepladers in het aanbod. Behalve containerchassis en varianten daarop, bieden we ook ferrytrailers aan.”

Snelle service

Volgens Jiannis Kostopoulos is zijn bedrijf erop ingericht om klanten te helpen die eigenlijk geen tijd hebben voor extra controles of reparaties. “Bij ons komen veel klanten die geen afspraak hebben gemaakt. In de regel kunnen we ze altijd helpen, we hebben voldoende onderdelen op voorraad. Dat was op de oude locatie al zo, dat veranderen zou onverstandig zijn. Maar we zijn vaak zo snel, dat we vaak ook een APK kunnen doen, terwijl de chauffeur in de kantine zijn drie kwartier pauze maakt.”

Landelijke klantenkring

Door die snelle en doortastende service is Jiannis Trailer Services in veertig jaar tijd een niet meer weg te denken fenomeen geworden in de Rotterdamse haven. Een haven, die wegvervoer aantrekt uit alle delen van het land. “Dat heeft ertoe geleid dat we een landelijke klantenkring hebben opgebouwd. Bedrijven die regelmatig met hun rollende materieel in de haven komen, maken dankbaar gebruik van de services die we hier kunnen bieden. Dankzij de nieuwe werkplaats kan dat nog beter en sneller. Met behulp van onze nieuwe website, gemaakt door MLM Promotions, kunnen bedrijven nog sneller klant worden bij ons.

Benieuwd naar de locatie? Kom eens langs

LAATSTE NIEUWS