Skip to content

NIEUWS

Vanaf heden is er ook een semi dieplader te huren bij Jiannis Trailer Services. Een semi dieplader is een perfecte oplossing voor ondeelbare lading. U kunt huren voor een korte periode, een geheel project, maar ook voor een langere tijd. U kunt te lange, brede of te zware lading eenvoudig vervoeren met deze semi dieplader. Indien nodig voorzien wij u van advies over het juiste gebruik hiervan.

Als u huurt bij Jiannis Trailer Services voorkomt u dat uw trailers langere tijd stilstaan en daarom alleen maar geld kosten. Al jaren zijn wij het vertrouwde gezicht in de Rotterdamse haven. Wij streven ernaar continu te blijven innoveren en ons productportfolio uit te breiden. ‘De aanschaf van deze semi dieplader is een logisch gevolg van  de  vraag die bij onze klanten ontstond. Dan spelen  wij daar graag op in, zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.’ aldus Jiannis Kostopoulos, directeur van Jiannis Trailer Services.

Wilt u meer informatie of deze semi-dieplader huren? Neem dan contact met ons op. Of bekijk hier het actuele verhuuraanbod.

LAATSTE NIEUWS