Skip to content

ONDERHOUD

ONDERHOUD, APK & PECHHULP.
BIJ JIANNIS TRAILER SERVICES BENT U AAN HET GOEDE ADRES!

Onderhoud aan trailers en/of chassis? Bij Jiannis Trailer Services kunt u terecht voor:

  • Betrouwbare APK / ADR keuring
  • Onderhoud voor alle type trailers
  • Schadeherstel voor uw trailer
  • Pechhulp 24/7
  • Specialistische aanpassingen / ombouwen trailer

Betrouwbare APK / ADR keuring

Voor een betrouwbare APK of ADR keuring kunt u bij ons terecht. Onze vestiging is gekeurd en beoordeeld door RDW. Een belangrijk kenmerk dat waarborgt dat uw trailer in goede handen is bij een betrouwbare organisatie. Tijdens een APK controleren we of de trailer voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. In het geval dat er reparaties noodzakelijk zijn, dan communiceren wij dit altijd vooraf met u. Plan vandaag nog uw afspraak in! Het is ook mogelijk om zonder een afspraak een APK  dezelfde dag te laten doen.

Sommige chassis die worden gebruikt voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg moeten aanvullend voor ADR worden gekeurd. Het chassis moet jaarlijks worden gekeurd in het land van registratie. Deze keuring wordt uitgevoerd door de RDW. Wij hebben afspraken met de RDW om in onze eigen garage de keuring uit te voeren, maar daarnaast keuren wij ook op diverse RDW-keuringstations.

Onderhoud

Door op tijd onderhoud te laten verrichten aan uw trailer voorkomt u pech op de weg, onveilige situaties en dure reparaties. Is uw trailer aan een onderhoudsbeurt toe? Jiannis Trailer Services onderhoudt alle type trailers, welk merk u ook heeft. Wij werken enkel met originele onderdelen, waarvan wij velen op voorraad hebben. Door onze jarenlange ervaring en een scherp  uurtarief zijn wij zeer concurrerend, en kunt u uw trailer snel weer gebruiken.

Schadeherstel voor uw trailer

Heeft u schade aan uw trailer of chassis? Laat dit dan vakkundig en snel herstellen bij Jiannis Trailer Services. Indien de schade is verzekerd, zullen wij uw belangen behartigen tijdens bezoek van de schade expert. Indien een vervangende trailer wenst, dan kunnen wij dit uiteraard direct voor u regelen.

Voor u betekent dit dat u weer snel en veilig met uw trailer de weg op kunt. Voor kleine reparaties kunt u elke werkdag langs komen. Een telefoontje vooraf wordt gewaardeerd. Terwijl u wacht in onze wachtruimte, onder het genot van een lekker kopje koffie zullen wij u trailer repareren.

Pechhulp 24/7

Helaas is pech of schade nooit helemaal te voorkomen. Bent u onderweg en heeft u assistentie nodig, zoals reparatie of dient er pechhulp aan te pas komen, dan kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, contact met ons opnemen. Wij beschikken over een eigen Pech-onder-weg Service dienst, u bent snel weer onderweg. Direct contact opnemen kan via deze link.

Specialistische aanpassingen / ombouwen trailers

Wilt u uw trailer aanpassen, neem dan contact met ons op.  Wij hebben diverse trailers aangepast op klantspecifieke wensen, zoals bijvoorbeeld het maken van een kiepframe op chassis, bovenbouwtrailer ombouwen tot plattebak.