Skip to content

ONDERHOUD, APK & PECHHULP

BIJ JIANNIS TRAILER SERVICES HELPEN WE U GRAAG WEER OP WEG

Wij zijn uw partner in onderhoud, APK en pechhulp

Heeft uw trailer trailers en/of chassis onderhoud nodig? Bij Jiannis Trailer Services kunt u terecht voor:

  • Betrouwbare APK / ADR keuring
  • Onderhoud voor alle type trailers
  • Schadeherstel voor uw trailer
  • Pechhulp 24/7
  • Specialistische aanpassingen / ombouwen trailer

In onze moderne werkplaats kunnen wij alle onderhoud en reparaties aan trailers en chassis uitvoeren. 

Betrouwbare APK / ADR keuring via Jiannis

Voor een betrouwbare APK of ADR keuring kunt u bij ons terecht. Onze vestiging is gekeurd en beoordeeld door RDW. Dit is een belangrijk kenmerk dat waarborgt dat uw trailer in goede handen is bij een betrouwbare organisatie. Tijdens een APK controleren we of de trailer voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Bij het geval dat er reparaties noodzakelijk zijn communiceren wij dit altijd vooraf met u. Plan vandaag nog uw afspraak in! 

Sommige chassis die worden gebruikt voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg moeten aanvullend voor ADR worden gekeurd. Het chassis moet jaarlijks worden gekeurd in het land van registratie. Wij hebben met het RDW afspraken om deze keuring uit te kunnen voeren.

Onderhoud voorkomt pech onderweg

Door op tijd onderhoud te laten verrichten aan uw trailer voorkomt u pech op de weg, onveilige situaties en dure reparaties. Is uw trailer aan een onderhoudsbeurt toe? Jiannis Trailer Services onderhoudt alle type trailers, welk merk u ook heeft. Wij werken enkel met originele onderdelen, die wij bijna altijd op voorraad hebben. Door onze jarenlange ervaring en een scherp  uurtarief zijn wij zeer concurrerend, en bent u met uw trailer snel weer onderweg.

Wij herstellen schade aan uw trailer

Heeft u schade aan uw trailer of chassis? Laat dit dan vakkundig en snel herstellen bij Jiannis Trailer Services. Indien de schade is verzekerd, zullen wij uw belangen behartigen tijdens bezoek van de schade expert. Wij regelen direct een vervangende trailer wanneer u dit wenst! 

Ons uitgangspunt is dat weer u snel en veilig met uw trailer weer de weg op kunt. Voor kleine reparaties is afspraak niet nodig en kunt elke werkdag langskomen. Een telefoontje vooraf wordt wel gewaardeerd. Terwijl u wacht in onze wachtruimte, onder het genot van natuurlijk een lekker kopje koffie, repareren wij uw trailer of chassis.

Pechhulp 24/7

Helaas is pech of schade nooit helemaal te voorkomen. Bent u onderweg en heeft u assistentie nodig, zoals reparatie of dient er pechhulp aan te pas komen, dan kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, contact met ons opnemen. Wij beschikken over een eigen Pech-onder-weg servicedienst. Zo bent u snel weer onderweg. Heeft u pech en wilt u onze spoedlijn bereiken? Bel ons dan direct. 

Specialistische aanpassingen / ombouwen trailers

Wilt u uw trailer laten aanpassen? Wij hebben ruime ervaring met het aanpassen van diverse trailers op klantspecifieke wensen. Zoals het maken van een kiepframe op chassis en een bovenbouwtrailer ombouwen tot plattebak. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw trailer? Neem dan contact met ons op.